Dit is een heerlijke snelle salade met een fijne knapperige textuur en frisse smaak. Lekker als bijgerecht of als lichte lunch met een snee geroosterd roggebrood.
1. Verdeel de broccoli in roosjes en snijd deze als dat nodig is in hapklare stukjes. Snijd de stronk in de lengte doormidden en dan in dunne plakjes.
2. Doe de broccoli in een schaal, met de ui, granaatappelpitjes, rozijnen en zonnebloempitten. Schep om.
3. Voeg de yoghurt, en naar smaak zout en peper toe. Schep alles goed om en zorg ervoor dat alle brocoliroosjes bedekt zijn met yoghurt.
4 personen
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.