1. Snijd het vlees in een brunoise van 3 cm.
2. Snijd de champignons doormidden, de prei in ringen van 2 mm dik en de ui in een brunoise van 3 mm.
3. Snijd de knoflook, peterselie en tijm ragfijn.
4. Snijd het rookspek in kleine reepjes.
5. Bak het vlees, met goed zout en peper, in een hete pan met de olie en boter.
6. Houd het vuur hoog, bak het goed bruin.
7. Voeg de bloem toe, bak het 30 seconden mee. Blus het af met de wijn, voeg dan de overige ingrediënten toe.
8. Breng het geheel aan de kook. Draai het vuur zo zacht dat het nog net pruttelt.
9. Laat het 45 koken zonder deksel, en erna nog 75 minuten met de deksel op de pan. Roer het om de 20 minuten voorzichtig door.
Nodig voor 5 porties
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.