Een zoet spicy boekweit bircher met blauwe bessen, gember, kaneel en nog veel meer. Even een nachtje laten staan en je hebt het ontbijt van je dromen om het begin van de dag eventjes uit te stellen. Hierna kun je vol energie aan je dag beginnen!
1. Schep de boekweit, amandelen en zonnebloempitten in een afsluitbare glazen pot, schenk er 360 ml water over en zet minstens 1 uur, maar het liefst een hele nacht in de koelkast.
2. Giet af en spoel de boekweit, amandelen en pitten af onder de kraan. Schep in een middelgrote mengkom. Snijd de appel in kleine blokjes en voeg toe aan de mengkom, samen met de yoghurt, ahornsiroop of honing (als je die gebruikt), het citroensap, de gember en kaneel. Roer alles door elkaar. Voeg de blauwe bessen toe en marmer ze erdoor.
3. Dien op met extra blauwe bessen, wat frambozen, een schep notenspread en wat bijenpollen.
Voorbereiding en bereiding 10 minuten + een nacht weken.
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.