Voor 8 personen.
Tuinkruidenboter
Voorbereiding: 5 min
Kruidendressing met citroen
Voorbereiding: 10 min
Ronde kaas met noten.
Voorbereiding: 10 min Rusten: 1 uur
Ingrediënten die je kunt toevoegen
Tuinkruidenboter
1. Was de kervel en bieslook, dep ze droog en snijd ze fijn.
2. Meng de kruiden met de boter en de zwarte peper en vorm er een kluitje boter van.
3. Wikkel de boter in bakpapier en bewaar tot gebruik in de koelkast.
Kruidendressing met citroen
1. Was de munt, peterselie en bosui en dep ze droog. Pel de teen knoflook.
2. Snijd de peterselie en munt fijn en hak de knoflook en bosui fijn. Meng alles in een kom met de olijfolie, sap en rasp van de citroen en het zout.
Ronde kaas met noten
1. Meng in een kom de gorgonzola, roomkaas, comté en zwarte peper.
2. Spreid plasticfolie uit in een kruisvorm en leg het kaasmengsel in het midden. Vouw de folie eromheen en vorm een bal van de kaas. Leg die 1 uur in de koelkast.
3. Leg opnieuw plasticfolie in een kruisvorm neer en leg een deel van de walnoten en hazelnoten erop.
4. Haal de kaasbal uit de folie en leg hem midden op de noten. Verdeel er gelijkmatig de rest van de walnoten en hazelnoten over.
5. Vouw de plasticfolie dicht, vorm een bal en bewaar die tot gebruik in de koelkast.