Dit is een typisch gevalletje ‘weinig werk, maar in een handomdraai een voedzaam ontbijt op tafel zetten’. Het enige wat wel belangrijk is, is dat je de avond van tevoren de bircher alvast in de koelkast zet. Prima vijf-minuten-klusje voordat je naar bed gaat, toch? Daarna tandjes poetsen, wekker aan en dromen over het lekkers dat op je staat te wachten. Vergeet de volgende ochtend niet de toppings erop te doen, dat maakt het nog lekkerder!
1. Schil en rasp de appel. Meng de geraspte appel, de havervlokken, het chiazaad, de amandelmelk, sojayoghurt, ahornsiroop en kaneel in een kom.
2. Dek de kom af en zet hem een nacht in de koelkast.
3. Lepel de volgende dag het appel-yoghurtmengsel in twee kommen en strooi er het rode fruit, de kokos, gehakte hazelnoten en een paar muntblaadjes over of kies voor banaan en pecannoten.
4. Maak het af met 1 tot 2 eetlepels ahornsiroop in elke kom.
Voor 2 personen. 10 minuten voorbereiding, 1 nacht rusten.
Om te garneren
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.