Wauw, wat een bijzonder gerecht is dit! Met een ijsmachine zet je het zoete bietenijs in een mum van tijd op tafel. De combinatie van het frisse, koude ijs met het pittige van de geitenkaas is goddelijk. De crackers geven een lekkere bite aan het geheel.
1. Roer de suiker door het bietensap tot de suiker is opgelost.
2. Laat het sap afkoelen in de koelkast en giet het daarna in de ijsmachine. Volg de aanwijzingen van de fabrikant om er sorbet van de maken.
3. Serveer het sorbetijs met de crackers met geitenkaas.
4–6 personen
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.