Bietensorbet met geitenkaas

Bietensorbet met geitenkaas

Wauw, wat een bijzonder gerecht is dit! Met een ijsmachine zet je het zoete bietenijs in een mum van tijd op tafel. De combinatie van het frisse, koude ijs met het pittige van de geitenkaas is goddelijk. De crackers geven een lekkere bite aan het geheel.

Bereiding

1. Roer de suiker door het bietensap tot de suiker is opgelost.

2. Laat het sap afkoelen in de koelkast en giet het daarna in de ijsmachine. Volg de aanwijzingen van de fabrikant om er sorbet van de maken.

3. Serveer het sorbetijs met de crackers met geitenkaas.

4–6 personen

  • 600 ml bietensap
  • 50 g kristalsuiker
  • dunne crackers, zoals carta di musica
  • rond geitenkaasje, in dunne plakjes

Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis magazine