Een supersimpel soepje dat het lekkerst is in een mooi glaasje of kopje. de oestertjes uit blik geven er een fijne, rokerige smaak aan, de dille een lekker fris accent.
1. Schenk de bouillon in een pan. Schil de bietjes en snijd ze in blokjes. Breng aan de kook en zet het vuur laag.
2. Voeg de roomboter toe en laat al roerend smelten. Laat de soep 10 minuten zachtjes koken.
3. Voeg de karnemelk en de citroenrasp toe en pureer met een staafmixer. Verdun met een scheutje water als de soep te dik is.
4. Schenk in kleine glaasjes, schep in elk een oester en strooi de dille erover.
Voor 8 kleine glaasjes .
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.