Recept
Bietenfalafel
 
      Ingrediënten
• 1 ui
• 1 tl komijn
• 500 g biet
• 1 ei
• 3 el tahin
• bosje peterselie
 
Bereiding
Maak met rode biet een verrassende variant op falafel! In dit vegetarische recept combineren we de biet met bijzondere en smaakvolle Oosterse kruiden.
1. Bak 1 ui met 1 tl komijn in olie.
2. Rasp 400 g biet en maal de helft met peterselie, 1 ei, 3 el tahin en paneermeel in een keukenmachine.
3. Voeg de rest van de biet toe.
4. Vorm balletjes en bak ze goudbruin in zonnebloemolie
Lekker met bijvoorbeeld een pitabroodje, knoflooksaus, frisse sla en lente-ui.
Voor meer falafel recepten klik hier.
                              Bewuste keuzes
                      Borrel recepten
                      Borrelhapjes recepten
                      Brunch recepten
                      Gangen
                      Gelegenheid
                      Groente recepten
                      Hoofdgerecht
                      Kinderrecepten
                      Lente recepten
                      Lunch recepten
                      Makkelijke recepten
                      Overdag
                      Peulvruchten
                      Picknick recepten
                      Recept van de dag
                      Recepten
                      Snacks
                      Superfood
                      Superfood recepten
                      Tapas recepten
                      Vegetarische recepten
                      Verjaardag recepten
                      Voorgerecht
                      Wat eten we vandaag?
                      Zomerrecepten
                        
     
         
                        
           
                        
           
                        
           
                        
           
                        
           
                        
           
		 
		 
		