Barbecueën doen we het liefst het hele jaar door, de gezelligheid en heerlijke recepten maken het compleet. Jamie’s BBQ-beef is het lekkerste als je hem een dag van te voren marineert, zodat alle smaken goed kunnen intrekken.
1 Doe ruim van tevoren (liefst 1 dag) alle ingrediënten behalve de boter in een plastic (diepvries)zak om te marineren. Druk alle lucht uit de zak en kneed de marinade in het vlees. Haal het minimaal 1 ½ uur voor je het gaat grillen uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen. Steek de bbq aan en doe de boter in een kom koud water; die gebruik je straks tijdens het bbq-en. Je kunt ook een grillpan gebruiken.
4 personen
• rosbief van 600-700 g
• 1 el scherpe Dijon mosterd
• 8-10 el worcestersaus, plus extra om te bedruipen
• extra vergine olijfolie, om te bedruipen
• 2 takjes rozemarijn, naaldjes, fijngehakt
• wat blokjes koude roomboter
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.