Een hele dorade bereiden ziet er moeilijker uit dan dat het is. Zeker als je hem in de oven laat garen, dan is het helemaal een fluitje van een cent. Je kunt hem zelf schoonmaken maar je visboer is vaak ook niet te beroerd dit voor je te doen. Dan wordt het écht makkelijk.
Tip: Lekker met in olijfolie gebakken aardappelen.
2 personen | Voorbereiden: 15 minuten + oven: 20 minuten
• 2 citroenen
• 2 takjes dragon
• 1 flinke dorade
• 3 takjes salie
• 3-4 takjes tijm
• 1 courgette
• 3 el olijfolie
• 1 tl grof zeezout
Benodigdheden
• bakpapier
• keukentouw
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.