4 personen, 20 minuten bereidingstijd
1. Halveer de avocado’s, schep voorzichtig het vruchtvlees eruit en bewaar de avocadoschillen.
2. Snij 200 gram van de avocado’s in kleine blokjes en doe hetzelfde met de komkommer.
3. Pluk de makreel en meng het visvlees met de crème fraîche en koriander, de geraspte limoenschil en de komkommer- en avocadoblokjes.
4. Breng de salade op smaak met peper en zout.
5. Presenteer de salade door de avocadoschillen te vullen met het avocado-makreelmengsel en maak af met het sesamzaad.
Dit recept komt uit het boek ‘Groente!’ van Niven Kunz (€24,99, Kosmos Uitgevers).
Geen idee welke wijn je bij dit recept moet serveren? Wij zijn dol op de wijnen van Lindeman’s: ze zijn toegankelijk en makkelijk te combineren met heel veel gerechten. Kijk hier welke wijn het beste bij dit recept past!