Appeltaart-ontbijt

Appeltaart-ontbijt

Kaneel is naast een fantastische smaakmaker ook een superfood dat je bloedsuikerspiegel stabiel houdt. Dus: kaneel toevoegen aan je ontbijtjes = betere energie!

Bereiding

1. Verdeel de kwark over 2 bakjes.

2. Meng in een schaaltje de appel met de honing en een snuf kaneel.

3. Garneer de kwark met de appelstukjes, het lijnzaad en de rozijnen. Sluit af met de spelt.

Variatietip!

Verwarm de appel met de kaneel en honing kort in een pan.

Credits fotografie: Mitchell van Voorbergen

Voor 2 personen

  • 500 g magere kwark
  • 2 appels, in stukken
  • 2 el honing
  • kaneel
  • 2 el lijnzaad
  • 40 g blanke rozijnen
  • 30 g gepofte spelt

 


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis nieuwsbrief