Filter op Bakken
  • Bakrecepten
  • Broodrecepten
  • Cake recepten
  • Cheesecake recepten
  • Cupcakes recepten
  • Filodeeg recepten
  • Gebak recepten
  • Gehaktbrood recepten
  • Hartige taart recepten
  • Koekjes recepten
  • Muffins recepten
  • Pastei recepten
  • Taart recepten
  • Tarte tatin recepten
  • Plaattaarten

Bakken

  • 3 jun. 2018 19 1188

    Klein taartje met notenkaramel vulling

    Er zijn zoveel heerlijke kleine taartjes bij Petit Gateau in Amsterdam! Hier geven we je het recept voor het basisdeeg  voor deze taartjes. Maak ze eens met deze heerlijke notenkaramel vulling. 1. Verwarm de oven voor tot 150 °C. 2.... Meer
  • 3 jun. 2018 7 546

    Klein taartje met ganache van pure chocolade

    Goede chocolade is essentiel voor een lekker taartje. Bij Petit Gateau, waar dit heerlijke taartje vandaan komt, gebruiken ze het liefst Valrhona. Zet de koffie of thee maar alvast klaar! Kijk hier voor het recept van het basisdeeg. Verder heb je... Meer
  • 3 jun. 2018 19 624

    Basisdeeg kleine taartjes

    Petit Gateau in Amsterdam is beroemd vanwege haar bijzondere kleine taartjes. Dit is het basisdeeg voor deze heerlijkheden.  1. Doe de bloem, poedersuiker, het amandelmeel en zout in een kom. 2. reek de koude boter in stukjes en verdeel... Meer
  • 17 may. 2018 23 1612

    Rabarbertaart met havermout- crumble

    Ik maak deze taart ook wel met appels, maar als je jonge rabarber kunt krijgen, aarzel dan niet om die te laten schitteren in dit gebak, aldus Donal Skehan in zijn boek Eet, Leef en Reis.  1. Verwarm de oven voor op 180 °C (heteluchtoven... Meer
  • 14 may. 2018 0 253

    Bagels

    Het bijzondere aan bagels is dat ze worden gekookt voordat ze in de oven gebakken worden. Bagels zijn oorspronkelijk pools; ze zijn meegenomen door de immigranten naar de Verenigde Staten. Daar zijn de bagels nu geliefd als ontbijt of lunch. Je kunt... Meer
  • 14 may. 2018 4 593

    Croissants

    Zondag en croissantjes zijn een match made in heaven. We geven je hier het recept voor een superlekker, zelfgemaakt croissantje, inclusief tips voor een perfect gerezen deeg én oproltips. Het kan bijna niet misgaan, en genieten geblazen wordt het... Meer
  • 14 may. 2018 0 1476

    Naan brood

    Naan is misschien wel het belangrijkste bijgerecht in India. Het is vooral heerlijk bij de curry. Overweeg ook eens om de naan te decoreren met kruiden als koriander en zwarte komijn.  1. Kneed van alle ingrediënten een soepel en elastisch... Meer
  • 14 may. 2018 0 286

    Zuurdesem- witbrood

    Voor zuusdesembrood heb je een desem nodig. Deze moet je van tevoren maken, maar je die eenmaal hebt, kun je deze voor alle zuurdesembroden gebruiken! 1 Kneed van alle ingrediënten een goed afgekneed deeg. Geef het deeg een voorrijs van 5... Meer
  • 14 may. 2018 0 399

    Tosti salami

    Lekker als lunch of als je 's avond nog vliegensvlug de deur uit moet voor een gezellige afspraak: tosti's. Dit is variant met een mediterraanse twist waar je dan misschien lang mee bezig bent om te maken, maar de smaak is er niet minder om. Geniet... Meer
Toon meer