Filter op Keukens
  • Aziatische en Oosterse recepten
  • Chinese recepten
  • Franse recepten
  • Griekse recepten
  • Hollandse recepten
  • Indonesische recepten
  • Italiaanse recepten
  • Japanse recepten
  • Scandinavische recepten
  • Thaise recepten
  • Turkse recepten

Keukens

  • 30 may. 2018 2 873

    Crostini met vijg, mascarpone of ricotta & honing

    We hebben een prachtige oude foto van Giancarlo’s vader Memmo, waarop hij met onze zoon Giorgio toen hij nog klein was vijgen aan het plukken is. Giorgio draagt een klein mandje en kijkt verheugd op naar zijn opa terwijl hij het mandje vult met... Meer
  • 14 may. 2018 4 593

    Croissants

    Zondag en croissantjes zijn een match made in heaven. We geven je hier het recept voor een superlekker, zelfgemaakt croissantje, inclusief tips voor een perfect gerezen deeg én oproltips. Het kan bijna niet misgaan, en genieten geblazen wordt het... Meer
  • 14 may. 2018 0 281

    Zuurdesem- witbrood

    Voor zuusdesembrood heb je een desem nodig. Deze moet je van tevoren maken, maar je die eenmaal hebt, kun je deze voor alle zuurdesembroden gebruiken! 1 Kneed van alle ingrediënten een goed afgekneed deeg. Geef het deeg een voorrijs van 5... Meer
  • 14 may. 2018 0 621

    Zalmburgers

    Een visburger mag op een gezellig BBQ-feestje niet ontbreken. Deze burgertjes met zalm zijn de perfecte vervanger van een runderburger – of als je het helemaal goed wilt doen, dan maak je ze gewoon allebei. Veel barbecueplezier!     1.... Meer
  • 13 may. 2018 0 272

    Prei met ei en vinaigrette

    Als prei in het seizoen is, is-ie misschien wel de allerlekkerste groente die er is. Je gaart hem in dit recept eerst in bouillon en daarna grill je ’m op de barbecue – verrassend lekker en helemaal niet moeilijk. Het enige wat je nodig hebt is... Meer
  • 28 apr. 2018 0 797

    Salade van aubergine en tomaten

    'Ik heb een keer een carpaccio gemaakt van aubergine: ik sneed de vrucht in flinterdunne plakken, bestrooide deze met zout, liet ze uitlekken, spoelde ze af en depte ze droog. Daarna grilde ik de plakken en serveerde ze met chimichurri, en... Meer
  • 28 apr. 2018 0 490

    Spinaziesoep met gepocheerd ei

    Deze soep hadden we altijd in voorraad bij ons thuis, omdat Margherita spinazie kon eten – we maken hem voor haar altijd zonder ei. Dit is ook de reden dat ik zo’n fan ben van diepvriesspinazie – het is een van de groenten die goed... Meer
  • 16 apr. 2018 31 3713

    Chinese gebakken quinoa

    Dit is een zwaar met groente gevulde huiselijke versie van een Chinees afhaalgerecht dat in 15 minuten klaar is. Ik moet het echt met eetstokjes eten om het langzaam te eten – het is zo verschrikkelijk lekker! Het is een handige manier om een... Meer
  • 15 apr. 2018 0 220

    Hartog's volkoren oliebollen

    ‘We hebben misschien wel de duurste oliebol van het land,’ vertelt Fred Tiggelman trots. Hij is bakker bij Hartog’s volkoren en bakt ieder jaar in de vijf dagen voor de jaarwisseling meer dan 40.000 gefrituurde gebakjes. ‘We... Meer
Toon meer