Vrienden

  • 13 apr. 2018 4 14332

    Gennaro Contaldo

    Gennaro Contaldo is één van de meest gerespecteerde chef-koks in Londen. Hij is bekend als de Italiaanse legende die Jamie Oliver alles leerde over de Italiaanse keuken. Op achtjarige leeftijd begon Gennaro te werken in de keuken van lokale... Meer
  • 12 apr. 2018 0 70

    Vivian Reijs

    Misschien ken je Vivian Reijs wel van televisie, maar wist je dat ze al jaren werkt als voedingstherapeut? In haar laatste boek Gezonder met Viv deelt ze haar tien gouden tips voor een healthy lifestyle en verklapt ze hoe ze haar kinderen aan de... Meer
  • 12 apr. 2018 0 47

    Samuel Levie

    Bij duurzame foodie Samuel Levie en zijn gezin thuis vind je oude pannen, zeep van varkensvet en vooral heel veel gezelligheid.   Zet één stap in de keuken van Samuel Levie en je begrijpt meteen waarom deze plek centraal staat in zijn... Meer
  • 12 apr. 2018 0 54

    Pascale Naessens

    Kookboekenauteur - Pascale Naessens De Vlaamse kookboekenauteur Pascale Naessens vertelt ons alles over haar eenvoudig en pure manier van koken.   ‘Dit is echt míjn domein,’ vertelt Pascale Naessens als ze ons haar keuken laat zien. Haar... Meer
  • 12 apr. 2018 0 40

    Lisette Kreischer

    Neem een kijkje in de duurzame keuken van Dutch Weed Burger-bedenker en kookboekenauteur Lisette Kreischer.   Op het eerste gezicht lijkt het een heel gewoon jarenvijftighuis in het rustige Amsterdam-Noord. Maar de Veggie in Pumps-bestelwagen... Meer
  • 11 apr. 2018 0 38

    Laura de Grave

    Toen Laura de Grave een paar jaar geleden haar vaste baan opzegde om te gaan freelancen als culinair journalist, besloot ze dat ze eerst meer wilde leren over eten. Ze bedacht een plan: ze zou bij restaurants en ambachten een ‘kijkje in de... Meer
  • 11 apr. 2018 0 30

    Joris Bijdendijk

    Ansjovis uit Bergen, Texelse geitenkaas, vermout uit Amsterdam… Boek een tafel bij restaurant RIJKS® in het Rijksmuseum, vorig jaar beloond met een eerste ster, en je eet de hele avond alleen het lekkerste van eigen bodem. De boodschap van... Meer
  • 11 apr. 2018 0 40

    Jord Althuizen

    Mensen inspireren om te barbecueën op écht vuur, dat is de missie van barbecuekampioen Jord Althuizen. Zeven jaar nadat hij Nederland liet kennismaken met de smaken van het authentieke barbecueën, is zijn cateringbedrijf Smokey Goodness... Meer
  • 11 apr. 2018 0 49

    Hidde de Brabander

    ‘Ik voel me soms wel schizofreen,’ lacht Hidde de Brabander als we hem op een herfstige zomerdag spreken. ‘Aan de ene kant ben ik de professional die op internationaal niveau patisserie maakt,’ legt hij uit, ‘en aan de andere kant de... Meer
Toon meer

Hi foodlover,

Wat leuk dat je op de gloednieuwe site foodandfriends.nl bent beland! Vanaf nu af aan kan je hier lekker rondgluren tussen de recepten van bekende chefs en upcoming culi-lovers, kies voor een snel doordeweeks gerecht en laat me je een handje helpen om flink uit te pakken voor een diner met vrienden en familie. Want of je nu een bakkoning bent of niet verder komt dan een eitje bakken, op foodandfriends.nl vind je tips en tricks om ieder gerecht te laten slagen.

Vergeet niet om je ook in te schrijven voor de nieuwsbrief, dan houd ik je op de hoogte!

Liefs, Lot

foodandfriends.nl