Contact Food and Friends

Leuk dat je contact met Food and Friends zoekt!

 
Jamiemagazine.nl is nú foodandfriends.nl
 
Vorig jaar heeft de redactie van Jamie magazine te horen gekregen dat Jamie Oliver helaas stopt met het uitgeven van het tijdschrift Jamie magazine. Na heel veel te gekke jaren hebben we de pen moeten neerleggen, althans voor even dan. Want we gaan door! Op het gloednieuwe online platform foodandfriends.nl blijven we recepten met je delen van Mr. Oliver en zijn vrienden, maar we hebben ook nieuwe gezichten die heerlijke recepten voor je in petto hebben.
 
Het kan dus zijn dat een je oude, favoriete recepten niet allemaal meer terug te vinden zijn, omdat we helaas niet alles mochten meenemen. We hebben zo veel mogelijk gezocht naar de lekkerste alternatieven, aangevuld met heel veel nieuws. Hopelijk kunnen we je blijven inspireren!
 
Heb je een vraag? Dat kunnen we ons voorstellen, dus twijfel niet om met ons contact op te nemen.
 
Lieve groetjes,
Food and Friends
---------------------------------------------------

Contactgegevens

Redactionele vragen
Heb je een vraag over een recept, een van mijn foodvrienden of een andere redactionele vraag? Op de FAQ pagina heb ik geprobeerd zoveel mogelijk van jullie meest gestelde vragen te beantwoorden. Staat het antwoord dat je zoekt er niet tussen, dan kun je altijd een bericht sturen naar lot@foodandfriends.nl of via Facebook of Instagram.
 
Pers
Ik ben altijd nieuwsgierig naar de nieuwste foodspots, culinaire hoogstandjes, pop-up events, loeilekkere producten en gloednieuwe kookboeken. Heb jij iets leuks op de plank liggen of staat er iets op de planning dat je graag met me wil delen, stuur dan een mail naar redactie@foodandfriends.nl. Verrassingspakketjes zijn natuurlijk ook welkom! Stuur je post naar postbus 8049, 3503 RA, Utrecht.
 
Samenwerken of adverteren
Iedere maand komen er rond een half miljoen bezoekers op foodandfriends.nl – en geluksvogel dat ik ben: het worden er iedere maand meer! Niet alleen op de website, maar ook de socialmediakanalen zijn rising stars, waar ik rechtstreeks contact heb met tienduizenden foodlovers. Wil jij jouw product of (culinaire) dienst onder de aandacht brengen? Ik vertel je hier graag meer over de samenwerkings- of advertentiemogelijkheden of stuur een mailtje naar info@foodandfriends.nl. 

Hi foodlover,

Wat leuk dat je op de gloednieuwe site foodandfriends.nl bent beland! Vanaf nu af aan kan je hier lekker rondgluren tussen de recepten van bekende chefs en upcoming culi-lovers, kies voor een snel doordeweeks gerecht en laat me je een handje helpen om flink uit te pakken voor een diner met vrienden en familie. Want of je nu een bakkoning bent of niet verder komt dan een eitje bakken, op foodandfriends.nl vind je tips en tricks om ieder gerecht te laten slagen.

Vergeet niet om je ook in te schrijven voor de nieuwsbrief, dan houd ik je op de hoogte!

Liefs, Lot

foodandfriends.nl