Maggi Gazpacho

Maggi Gazpacho

Een makkelijk voorgerecht dat je goed kunt voorbereiden? Here you go! Een gazpacho die je maakt in een paar simpele handelingen. Het is ook leuk om deze koude soep in kleine glaasjes te serveren bij de borrel. Of wat dacht je van een gazpacho als tussengerecht? Je leest het: mogelijkheden genoeg!

Bereiding



1. Giet de tomatensoep in een kom of hoge maatbeker.

2. Snijd de komkommer en paprika heel fijn en meng ze door de soep.

3. Voeg de olijfolie toe, plus wat rode wijnazijn naar smaak en roer door.

4. Zet de gazpacho in de koelkast om goed koud te laten worden.

5. Schenk de gazpacho in kommetjes en garneer met het basilicum.

Wist je dat:
Maggi is een kanjer in soepen maken! ‘De jarenlange ervaring die we hebben, heeft zich vertaald in een kant-en-klare soep waar je je vingers bij aflikt. Speciaal voor iedereen die het met ons eens is dat makkelijk en snel soms simpelweg het fijnst is. Zeker als je je daar 100% goed bij kunt voelen. Deze kant-en-klare tomatensoep in zak is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en is geheel vegetarisch – net als alle varianten. Met een zorgvuldig samengesteld recept, zonder toegevoegde suikers. Wel lekker veel groenten en specerijen. 100% genieten dus… Eet smakelijk!’

Dit recept is gemaakt in samenwerking met Maggi.

  • 1 zak Maggi tomatensoep
  • ¼ komkommer
  • 1 pot gegrilde paprika
  • 1 el olijfolie
  • rode wijnazijn, naar smaak
  • basilicum, om te garneren




 


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis nieuwsbrief