Hidde de Brabander: “Als ik dan toch romantisch ga doen, dan maar op een eigen Hidde-wijze. De combinatie van de stevige chocoladesmaak en het aromatische van de roos daagt je smaakpapillen uit. Enjoy it, but not alone…”
1. Breng het water aan de kook en laat afkoelen tot 80 °C.
2. Roer de thee door het water en laat 5 minuten trekken.
3. Zeef de losse thee eruit en verwarm de getrokken thee weer tot 80 °C.
4. Voeg de overige ingrediënten toe en meng met de staafmixer tot een glad geheel.
5. Schenk door een zeef en laat afkoelen.
6. Draai in een ijsmachine tot ijs.
Dit recept komt uit het boek ‘Patisserie’ van Hidde de Brabander (€29,99, Kosmos Uitgevers).
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.