Is het geen prachtig zomers plaatje om te zien? Wij beginnen bij het zien van deze foto al te dromen over parelwitte stranden, cocktails en deze gevulde ananas in onze andere hand. Duik de keuken in óf laat hem voor je klaarmaken en geniet van een zonnig bordje vis!
Snijd de ananassen door. Haal het vruchtvlees eruit en snijd het in stukjes. Snijd de dorade in blokjes.
Pers de limoenen uit. Was en hak de koriander. Roer dit alles door elkaar.
Breng het mengsel op smaak met zout en peper, vul de ananashelften ermee en dien ze meteen op.
–
Dit recept is afkomstig uit ‘Het allermakkelijkste kookboek ter wereld light’ van Jean-François Mallet ( € 25,00, Kosmos Uitgevers).
Voor 4 personen
Bereiding: 20 min.
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.