​Altijd vers brood in huis met de Broodbox (winactie verlopen)

0/0000
14 mei 2018
Er is heel veel op food-gebied waar ik ontzettend blij van word. Om er een paar te noemen: Hollandse asperges, een goed en eerlijk stukje vlees of een sprankelend glas wijn… ik word al gelukkig als ik er aan denk! Maar versgebakken knapperig brood hoort ook zeker in dat rijtje thuis. Als je huis er ’s ochtends zo heerlijk naar ruikt, weet je gewoon dat het wel een topdag moet worden. Maar vooral door een gebrek aan tijd bak ik zelf toch minder brood dan ik eigenlijk zou willen…

Maar gelukkig hoorde ik laatst van het leuke broodinitiatief van Handgemaaktbrood, dat de lekkerste broden bij je thuis bezorgd! Ze selecteren de lekkerste baksels die op authentieke wijze en met natuurlijke ingrediënten - dus zonder onnodige toevoegingen - worden gemaakt. Het gros wordt gewoon nog met de hand gekneed. Ook voor het rijzen wordt tijd uitgetrokken, daardoor zijn de granen veel beter verteerbaar.
 
Je kunt bij Handgemaaktbrood kiezen uit verschillende boxen, denk aan een variant met alleen volkoren- of speltbrood, maar ook een Borrelbox en Weekendbroodbox horen tot de opties.  Daarnaast kun je ook je eigen box samenstellen. Word je liever verrast? Elke twee weken stelt Handgemaaktbrood een box samen, zo weet je zeker dat je elke keer weer iets nieuws proeft.  Ze worden door heel Nederland bezorgd en je kunt zelf kiezen wanneer hij wordt bezorgd (ook ’s avonds of op zaterdag). Het afgeleverde brood kan zo je diepvries in, zodat jij het af kunt bakken wanneer je wil. Zo heb je altijd vers brood in huis!
 
Ben je net als ik ook een échte broodliefhebber? Vergeet dan niet om een kansje te wagen, ik mag namelijk drie personen blij maken met een broodbox van Handgemaaktbrood ter waarde van € 35! Beproef je geluk, beantwoord de onderstaande vraag en laat je gegevens achter! Volg je gelijk @handgemaaktbrood ook even op Instagram, voor recepten en leuke broodnodige feitjes? 

Meedoen kan tot en met 28-05-2018. De winnaars krijgen via e-mail bericht. 

Hoe wordt het deeg voor het gros van de broden in de Broodbox gekneed? *

Naam (voor- en achternaam) *
E-mailadres *
Nieuwsbrief
* = verplicht

Deel Artikel
Bewaar artikel
Om dit artikel te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren

    Alle Tips

    Meer Alle Tips
    Krankzinnige burger


    Grill deze krankzinnig lekkere burger van Jamie Oliver op de BBQ!