1. Smelt de chocolade au-bain marie.
2. Roer de verkruimelde kruidnoten erdoor heen.
3. Giet het mengsel in een met bakpapier bedekte cakevorm waarvan de bodem losgeklikt kan worden. Zorg dat het mooi verspreid wordt.
4. Verdeel kruidnoten, strooigoed en granaatappelpitjes over de chocolade en zet het blik in de koelkast. Laat tenminste 4 uur koelen.
5. Haal de cakevorm los en maak de chocolade bark los van de bodem. Snijd in grove stukken en bewaar in de koelkast.
Dit is een recept van Max Havelaar. Lees hier alles over eerlijke chocolade
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.