Ben jij net als ons #team-biet? Kom maar op met deze rode helden, wij zijn fan! En zeker van de BBQ… Koop rauwe bieten, boen ze schoon en wikkel ze in aluminiumfolie. Leg ze vervolgens tussen de kolen van je BBQ, even geduld én smullen maar!
1. Was de bieten schoon onder de kraan. Wikkel de bieten per stuk in flink wat aluminiumfolie en leg ze tussen de hete kolen in de barbecue. Controleer ze na een half uur met een vork: als je ze makkelijk in kunt prikken, dan zijn ze gaar. Zo niet, nog wat langer laten liggen.
2. Haal de bieten daarna uit het vuur en laat ze in de folie nog even rusten en afkoelen. Verwijder de schil. Serveer in dunne plakken en bestrijk met olijfolie en wat zeezout.
Dit recept is afkomstig van Intratuin. Zie voor meer informatie www.intratuin.nl.
Gebruik voor een goed resultaat een BBQ van The Bastard.
Benodigdheden:
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.