Deze broccolisalade is het perfecte bijgerecht voor een uitgebreid etentje met vrienden. Het is heel simpel om te maken, je kunt het van tevoren bereiden en je zult iedereen verrassen met de combinatie van broccoli, noten en vruchtjes. Kortom, een regelrecht succesnummer!
1. Verdeel de broccoli in roosjes en kook ze 10 minuten in een stoompan.
2. Schep de broccoli in een slakom om met de amandelen, de in stukjes gesneden abrikozen en de deels gehakte noten. Breng het mengsel op smaak met zout en peper. Besprenkel de salade met notenolie.
Dit recept is afkomstig uit ‘Het allermakkelijkste kookboek ter wereld light’ van Jean-François Mallet ( € 25,00, Kosmos Uitgevers).
Voorbereiding: 15 min.
Kooktijd: 10 min.
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.