Dit gerecht is perfect voor vegetariërs, voor iedereen die een avondje geen vlees of vis wil eten én voor iedereen die gewoon simpelweg iets nieuws wil proberen. Het fijne is dat je maar tien minuten in de keuken hoeft te staan en dat de oven de rest van het werk doet. Simpeler kan bijna niet!
1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
2. Schil de zoete aardappel en snijd hem in de lengte in plakken van circa 2 cm dik.
3. Breng de plakken op smaak met zout en peper en bak ze 15 minuten in de oven.
4. Bestrijk elke plak gebakken aardappel met pesto en verdeel er spinazie, stukjes broccoli en paprika over.
5. Leg daarop stukjes mozzarella en bestrooi met pijnboompitten.
6. Bak de plakken 15 minuten in de oven en serveer lauw of warm.
Voor 4 sneetjes. Voorbereiding 10 min. Bereiding 30 min.
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.