Heb je al weer heimwee naar de wintersport of wil je een makkelijk, lekker brak ontbijt maken tijdens Carnaval? Dit raclette brood is dé oplossing! Hol het stokbrood uit, vul met raclettekaas, vegetarische ham, ui en stukjes aardappel. Na 20 minuten in de oven, verdeel je hem in stukken en hoppaa: een heerlijke lunch om te delen. Of je eet hem natuurlijk helemaal zelf op.
1. Pel en snipper de ui. Fruit hem 5 minuten in een koekenpan met antiaanbaklaag in een klein beetje olie of boter.
2. Snijd ondertussen de gekookte aardappels in plakjes.
3. Hol het stokbrood uit en druk het kruim binnenin aan. Leg er een laag raclettekaas in, gevolgd door wat ui. Dek af met de plakken ham.
4. Leg daarop een laag aardappelplakjes en nog wat ui.
5. Eindig met een laag raclettekaas en bak het geheel 20 minuten in een voorverwarmde oven op 180 °C.
6. Serveer warm.
Voor 8 personen. Voorbereiding 10 min. | bereiding 20 min.
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.