De frisse crème fraîche en hartige bite van de walnoten geven deze vrolijke plaattaart een bijzondere twist. De kleurrijke groenten – eet dagelijks een regenboog – geven je energieniveau een boost.
1.Verwarm de oven voor tot 200 °C. Bekleed 2 bakplaten met bakpapier.
2. Meng de crème fraîche, kaas en knoflook in een kom goed door elkaar.
3. Rol het bladerdeeg uit op de bakplaten en bestrijk het deeg met het crème-fraîchemengsel.
4. Verdeel de paprika’s, courgette en, als je die gebruikt, de rode ui erover. Bestrooi met wat zeezout en de walnoten.
5. Bak de plaattaart in de oven in 20 minuten bruin en krokant.
6. Haal uit de oven en bestrooi met het basilicum. Smullen maar!
Dit recept is afkomstig uit het gratis weekmenu met 7 recepten voor meer energie en balans uit Charlie’s Kitchen. Het hele gratis weekmenu kun je downloaden door op onderstaande afbeelding te klikken.
Voor 4 personen. Vegetarisch.
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.