Dacht je dat paella moeilijk is om te maken? Há, dan heb je het mis. Dit recept laat je zien dat het typisch Spaanse gerecht een fluitje van een cent is. En het allerleukst: je maakt deze niet op het vuur, maar op de barbecue. Biertje erbij, vrienden om de pan, bordjes op schoot… Wij zien het wel zitten hoor!
1. Doe de kleingesneden paprika’s en merguez, de rijst, de paellakruiden en de hele garnalen in een grote paellapan. Schenk er 1,3 liter water bij.
2. Roer alle ingrediënten 1 keer door en verhit ze 1 uur tot al het vocht is opgenomen. Voeg zout en peper toe.
Voor 4 personen. Voorbereiding 5 minuten, bereiding 60 minuten.
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.